Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
o rabaniu niekoniecznie lasu zawsze
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
marek_ams napisał:
o rabaniu niekoniecznie lasu zawsze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jakies mokre skojarzenia ma widze kolezanka
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
TOPPI napisał:
W odpowiedzi na znow jak zazwyczaj bezczelne wypowiedzi pisze ze nie tylko grupa Viooltje + moze sie wypowiadac na tematy poruszane na tym portalu. Mam tak samo prawo zareagowac na wypowiedzi niektorych jak i wy to robicie. Olewajac kazdego kto do waszej grupy znajomych nie nalezy, to jest nie w porzadku i po chamsku. Ja nie potrzebuje znajomych zeby mnie poparli tak jak Viooltje to robi. Tak jak w realu mam jednego chlopaka i wystarczy. Dla mnie prostytucja i erotyka to cos innego, dla Viooltje to jest rownolegle, tak sama sie produkowala, ja nie zaczynam dnia przy temperaturze 30+ wodka wyborowa, ani nie nawiljam o narkotykach. W Zielonej Gorze mam mieszkanie od niedawna czyli napewno sie spotkamy, objecuje.
Toppi ja nie należe do żadnej ''grupy'' a powiem Ci szczerze ,że chyba musisz być sfustrowana z jakiegos powodu ,ze tak napadasz na niektorych a może jestes po prostu zazdrosna ,że Ty nie masz żadnej'' grupy ''.Masz racje ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale dla poniektorych lepiej chyba by bylo jakby taki zakaz istniał .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mexa gdzies, kiedys slyszalem takie poronione teksty jakie tu wstawia Toffi.
Wychodzi na to ze nalezymy do grupy trzymajacej wladze
Toffi a moze powolaj komisje sledcza Tylko w sumie kto by chcial tam sie
znalezc.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No tak, grupy tworzy sie po to, by w razie "W" móc zawołać:

"wasza grupa naszą grupę pocałować moze w d..ę"..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
parowkowym skrytozercom mowimy precz

Viooltie ja to w sumie nie rozumiem tej calej Toffi.
Jesli laska ma jakies obiekcje w stosunku do nas to po jaka cholere
pcha sie w watki gdzie sobie gadamy na luzie o pierdolach?
Zgłoś wpis
41 Postów
Kaska P.
(Ivette)
Bywalec
wy tu o gratach i non-gratach, a ja wlasnie czytam ze Ulricha von Jungingena wlasnie wycieli pod Grunwaldem...
mam tylko nadzieje ze Zybszka nie chlapna
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Haha, to nie tyle o gratach (non-gratach), ile o grupach (non-grupach)... i dupach (non-dupach)

No i o wycince!

Ivette, dawno, dawno temu, kiedy Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo (o spolecznosc MN-owska mnje sje rozchodzji), bylo wielkie BUM! Poszlo o pierdoly, zrobilo sie... hm... po remizowatemu.
Wtedy to Marek otworzyl furtke, ktora byla i wyjsciem awaryjnym i milym, odrealnionym / a jakze realnym / zarazem miejscem na forum.
Bylo fajnie, PRL-owsko, smiesznie, cynicznie, kpiarsko, nostalgicznie i co tam jeszcze, slowem - miodzio.
Az ktoregos dnia wlazl tu miotajacy sie trzepizur i probowal narzucic swoj, najswojszy porzadek w swiecie dysku (uwielbiam Pratchetta!).
Ale najglowniejszy magik Marek nie pozwolil na nadmuchanie dysku do ksztaltu kuli. A co, wtedy nie bylby juz dyskiem!

To by bylo na tyle, jesli chodzi o historie.
Wracajac do terazniejszosci: czy moglabys nas informowac o losach Zbyszka (tego z Bogdanca) w kolejnych odcinkach?

Mareczku, o pierdolach bedzie jeszcze wiecej, obiecuje!

A Bacha vel Toppi juz raczej tu nie przyjdzie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zbyszka widziano ostatnio na nowym dworcu we Wloszczowie
Zgłoś wpis

Bliżej nas